CAMPIONS DE LLIGA 2009-2010

2 05 2010

Resultat 2-1

Gols de Sergi i Joel

Ho hem aconsseguit!!!
A falta d’una jornada per la finalització del campionat, l’Equip Benjamí B de l’AE Piera s’ha proclamat matematicament campió de la Lliga 2009-2010 Benjami 7 Segona Divisió, Grup 27.
Amb un total de 69 punts , i a falta només d’una jornada, l’equip es va proclamar dissabte passat al camp del Masquefa, en l’equip matemàticament guanyador del campionat i aconsseguint així l’ascens a la primera divisió.
S’han fet 167 gols a favor i només han rebut 26 gols en contra en les 24 jornades del campionat.
A més, en Sergi , “Pichichi” de l’equip amb 56 gols, ha passat també a ser el màxim golejador de la historia del club en una temporada!!!
L’enhorabona a tot l’equip, a l’entrenador Jose An, al seu Ajundant Kevin i al club del Piera per aquests bon resultats.
El Dissabte 1 de maig, l’equip ha jugat l’ultim partit a casa davant la seva afició a les 10:30 H on s’ha viscut un gran ambient.
S’han viscut moments molt emocionants com el passadís que els nens del Vilafranca han fet als campions, mentre sonava per megafonía l’himne de la Agrupació Esportiva Piera, i s’anunciava el nom de tots els components de l’equip. Al final del partit els nens, han sortit al camp mostrant unes samarretes conmemoratives del Campionat de lliga i amb el nom de tots els components de l’equip a l’esquena.
El resultat final ha estat de AE Piera 2 – Fundació Vilafranca 1, on els gols de l’AE Piera els han fet el Sergi i el Joel.
En acabar, el cos tècnic ha mostrat una pancarta d’agraïment als pares pel soport mostrat durant tota la temporada.
Agraïr també la presència i el soport de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Piera.
Recordar per últim que un cop acabada la temporada, aquest equip representarà a la Vila de Piera en el Torneig de Futbol 7 Costa Daurada Cup que es farà a Salou i Cambrils els dies 5 al 10 de Juliol, on esteu tots convidats!!!
FELICITATS NOIS i FORÇA PIERA!!!!


Accions

Information

7 responses

5 05 2010
carme i jordi

Visca els campions!!! per molts anys, poguem gaudir tots plegats d’un campionat igual que aquest o MILLOR!!
AUPA, PIERA!!!!!!!

6 05 2010
Josean

Felicidades a mis pekessss!!jeje
Como ya os he dicho muchas veces, estoy hiper-orgulloso de tod@s!

Ese Piera oleeeeeeeee!!xD

p.d.Enhorabuena por la nueva web!Espero que nos vayamos pasando tod@s familiaaaaaaaaa xD!un beso y abrazoo a todo el mundoooo!

Que Vivan mis niños!!!!! jejejejejejejejejejeje

campeones, campeones, oe oe oe…xD

11 05 2010
Hector

Hola a todos y VISCA ELS CAMPIONS, Carme esto de la web se te da muy bien, espero que la temporada que viene sigas haciendo fotos y cronicas de los partidos para que luego lo podamos comentar.

11 05 2010
Carme

Hola a tots!! Quin any més bó hem tingut, i que bé ens ho hem passat.
Només esperem poder repetir la jugada la propera temporada amb l’Alevi, pujant-lo a primera.
Segur que amb el Josean i els nostres nens ho aconsseguim!!! Força PIERA

17 05 2010
Carlos y Pepi

Moltes Felicitats campions ,sou es millors…Esperem que l’any que be sigui igual o millor…I que Josean continui amb nosaltres ,ja ja.Ah i felicitats per la web…

21 05 2010
Toni

Hola nois, tots a comprar el “Mundo Deportivo” el proper Dimats que ja sortim a la contraportada del suplement “Futbol Catala” amb la foto dels Campions.

23 05 2010
Josean

Muchas gracias a tod@s, por el apoyo que estoy recibiendo por padres y jugadores para seguir junto a vosotros la proxima temporada!

Ojala se haga realidad!

Deixa un comentari